PO JU A E KENI? Këto vajza të njohura shqiptare kanë një tipar të ngjashëm që i bën shumë tërheqëse – AlpeGossip
PO JU A E KENI? Këto vajza të njohura shqiptare kanë një tipar të ngjashëm që i bën shumë tërheqëse

PO JU A E KENI? Këto vajza të njohura shqiptare kanë një tipar të ngjashëm që i bën shumë tërheqëse

Janë disa karakteristika që na bëjnë unikë në krahasim me të tjerët. Personaliteti, apo shenja te ndryshme që na bëjnë lehtësisht të dallueshëm tek të tjerët.

Disa kanë karakteristikë buzët e trasha, të tjerë sytë me ngjyrë e të tjerë si personazhet e njohur më poshtë që do t’ju tregojmë më poshtë, kanë pikërisht nishanin sipër buzës.

Nishan  si ai që e kemi parë te ikona e muzikës Amy Jade Winehouse, tek modelja e njohur Cindy Crawford dhe sidomos tek Marilyn Monroe. Po këtë karakteristikë shumë sensuale e gjejmë  edhe tek disa vajza të njohura shqiptare.

Sipas studiuesve ky nishan i vendosur pikërisht sipër buzës, nuk ka rëndësi pozicioni në anën e majtë apo të djathtë, bën që vajza që e ka atë të duket më tërheqëse.

Ata tregojnë se nishani konsiderohet si shenjë identifikuese bukurie. Nëse gratë janë ekspresive me fytyrën e tyre, nishani admirohet nga meshkujt (dhe gjithë të tjerët) dhe konsiderohen si shumë joshëse.

Këtë “element” që i josh të gjithë (madje disa edhe e vizatojnë me duke përdorur makeup) dhe i bën të duken më tërheqëse e kanë edhe 5 nga vajzat e njohura të showbizit tonë.

Ciljeta Xhilaga

Jona Spahiu

Elita Rudi

Marina Vjollca

Dafina Zeqiri

Loredana Zefi

Po ju, jeni në grupin e vajzave simpatike me nishan mbi buzë? Nëse po, ja ku e morët një kompliment të këndshëm për sot…