6 TRENDET E REJA TË FLOKËVE PËR 2019/ Ngjyra të ndezura e plot jetë - AlpeGossip
6 TRENDET E REJA TË FLOKËVE PËR 2019/ Ngjyra të ndezura e plot jetë

6 TRENDET E REJA TË FLOKËVE PËR 2019/ Ngjyra të ndezura e plot jetë

Ndërsa stinët ndryshojnë dhe moti ngrohet, ndryshimi i ngjyrës së flokëve dhe  rutinën tuaj të bukurisë është një domosdoshmëri. Shikoni personazhet e njohur për inspirime por merrni gjithmonë udhëzime nga profesionistët.

Ngjyrat pastel: Pamja: Stilistja hollywoodit Brown parashikon ngjyrat pastel ose të zbehura do të bëjnë  një rikthim.

Ngjyra midis të kuqes dhe mjaltit: Është një ngjyrë e ndërmjetme, midis të kuqes dhe biondeve Ka nënefekte dhe ngjyra dytësore të cilën e bëjnë të ngrohtë dhe tërheqëse.

Ngjyrat e errëta: Ato me flokë të errët vitin që kaloi shkuan drejt një ngjyre ombre dhe drejt ngjyrës së karamelet. Tashmë duhet të kaloni në disa fije më delikate që mos të bëjnë kontrast të madh me ngjyrën e errët të flokëve.

Bjonde në ngjyrat e tokës:  Një baze e errët, por një vazhdim që ngjason më ngjyrën bezhë. Është kjo ngjyra bionde e 2019 të cilën duhet ta përvetësoni sa më parë. Ju tregon më të ëmbël dhe do të ecni me të njëjtin ritmin me modën.