A ËSHTË I RREZIKSHËM SEKSI GJATË CIKLIT MENSTRUAL? Flasin ekspertët: Dhimbja… – AlpeGossip
A ËSHTË I RREZIKSHËM SEKSI GJATË CIKLIT MENSTRUAL? Flasin ekspertët: Dhimbja…

A ËSHTË I RREZIKSHËM SEKSI GJATË CIKLIT MENSTRUAL? Flasin ekspertët: Dhimbja…

Vetëm se i keni menstruacionet nuk do të thotë se duhet të shmangni seksin me çdo kusht. Për disa femra, aktiviteti seksual gjatë ciklit menstrual mund të konsiderohet kënaqësi më e madhe sesa në ditët para dhe pas menstruacioneve.

Studimet vërtetojnë se seksi mund të zbus problemet e ndërlidhura me ciklin menstrual, për shembull, stresin dhe dhimbjet e pjesës së poshtme të barkut. Bazuar në një studim të publikuar në vitin 2003, seksi gjatë këtyre ditëve të muajit zbut dhimbjen e kokës, të muskujve për shumicën e femrave, shkruan Talk Chick.