A është kjo rastësi? Tri gratë më të fuqishme në botë bashkë në një foto kur ishin të reja - AlpeGossip
A është kjo rastësi? Tri gratë më të fuqishme në botë bashkë në një foto kur ishin të reja

A është kjo rastësi? Tri gratë më të fuqishme në botë bashkë në një foto kur ishin të reja

Një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale por edhe në media të ndryshme online, tregon shoqërinë e përbashkët të tri prej grave më të fuqishme aktualisht në botë.
Në foto janë kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel, kryeministrja e Britanisë së Madhe, Theresa May, dhe presidentja e CIA-s, Gina Haspel.

Nuk dihet nëse një foto e tillë është e vërtetë dhe askush ende nuk ka dhënë informacione mbi vërtetësinë e saj.