A janë balerinët gej? Habit Graciano Tagani – AlpeGossip
A janë balerinët gej? Habit Graciano Tagani

A janë balerinët gej? Habit Graciano Tagani

Balerini i talentuar dhe i shumë komentuar kohët e fundit që u bë pjesë e “Dancing with the stars”, Graciano Tagani në një intervistë për “Thumb”, i ka dhënë përgjigje një pyetje pikante për të cilën balerinët paragjykohen shpesh, a janë ata gay?

“Kam dal në skenë që 13 vjeç, edhe në fillim thonin: Ky që dridhet, ky që bëhet, paragjykimi ka qenë tmerr, por tani ka ndryshuar 80 % duke kaluar tek femrat që bëhesh shumë seksi, shumë i dashur, e meshkujt e tjerë të shohin kështu por brenda vetes të vetë ju ha të tunden çik si ne”, është përgjigjur Graciano.

I pyetur nëse është në një lidhje, Graciano deklaroi se është single prej 3 muajsh.

Po nëse do i propozonte një djalë si do reagonte? “Do ngelja, do merrte përgjigjen që i takonte që do ishte jo s’kam lidhje me atë pjesë”, u shpreh Graciano.