SUPER USHQIMI/ Lufton tensionin e lartë, kolesterolin dhe sulmin në zemër – AlpeGossip
SUPER USHQIMI/ Lufton tensionin e lartë, kolesterolin dhe sulmin në zemër

SUPER USHQIMI/ Lufton tensionin e lartë, kolesterolin dhe sulmin në zemër

Ndër ushqimet me vlera të larta që mund të gjeni janë hurmat,
Pavarësisht nga aroma e tyre me të vërtetë e ëmbël ofrojnë një numër të madh përfitimesh,

Për të qenë më specifik, hurmat kanë fuqinë për të balancuar nivelet e kolesterolit, për të ndihmuar me hipertensionin dhe për parandalimin e goditjeve në tru dhe në zemër.

Ato gjithashtu janë të pasura me ushqyes të rëndësishëm, që përmirësojnë tretjen dhe shërojnë shumë gjendje të tjera shëndetësore.

Ndër të tjera, hurmat konsiderohen të rëndësishme edhe për humbjen e peshës, meqenëse nuk përmbajnë aspak kolesterol.