Sapo ta njihni do të kuptoni arsye pse duket si qeni më i trishtuar në Internet! – AlpeGossip
Sapo ta njihni do të kuptoni arsye pse duket si qeni më i trishtuar në Internet!

Sapo ta njihni do të kuptoni arsye pse duket si qeni më i trishtuar në Internet!

Kjo që po shihni në foto njihet si Zonja Vetulla! Ajo është një bulldog anglez e cila jeton në Gjermani me familjen e saj si dhe mikeshën Luna.

Ajo ç’ka e bën të veçantë këtë qen është pikërisht pamja unike. Teksa e shikon ajo duket si një qen i trishtuar. Pronarii saj ka thënë se janë pikërisht vetullat në formë të veçantë që e bëjnë të duket si e tillë.

Por njerëzit nuk duhet të gënjehen nga pamja e saj e zhgënjyer sepse siç thotë vetë pronari, ajo është shumë elumtur.

Në përditshmëri ajo është e lumtur por për të gjithë ata që e njohin nga internet nuk u jep fare këtë përshtypje!