A zgjerohet vagina për shkak të seksit të tepërt? Ja 5 pyetjet e nxehta mbi marrdhëniet intime – AlpeGossip
A zgjerohet vagina për shkak të seksit të tepërt? Ja 5 pyetjet e nxehta mbi marrdhëniet intime

A zgjerohet vagina për shkak të seksit të tepërt? Ja 5 pyetjet e nxehta mbi marrdhëniet intime

Mendoni që i dini përgjigjet për çështjet e nxehta mbi seksin? Verifikoni dijen tuaj…

1. Si ta kënaq të dashurin me ndihmën e vibratorit?
Do ta kënaqni duke vibruar majën e “aparatit” dhe duke e çuar përgjatë penisit tuaj, duke rrëshqitur me të nëpër anën e brendshme të kërdhokullave të tij, dhe duke iu kushtuar bashkimit midis scrotumit dhe anusit

2. Ofron penisi më i madh sensacion më të madh?
Femrat me përvojë seksuale e dinë që penisi më i vogël, por më i trashë shpesh mund të arrijë rezultate më të mira sesa ai i holli dhe i gjati, sepse ai do të ofrojë fërkime dukshëm më intensive me rastin e seksit.

 

3. Cila pozitë në seks e eksiton veçanërisht mashkullin?
Sipas statistikave ndërkombëtare, 44 për qind e të gjithë meshkujve preferojnë pozitën e hipjes (ajo sipër tij), 39 për qind të ashtuquajturën doggy style (nga prapa), 14 për qind akoma më me dëshirë vendosin për pozitën e mirë misionare, ndërkaq vetëm 3 për qind meshkujve e preferojnë pozitën në këmbë.

4. Me rastin e seksit oral nuk do të dëshiroja të shkoja deri në fund. A mund të dirigjoj orgazmën e tij.
Kushtoni kujdes reagimeve të tij: damarët e penisit fryhen, testiset tërhiqen në kanalet e gilcave, ndërkaq penisi fillon të “dridhet”. Kur ta vëreni këtë, përnjëherë largoni gojën nga penisi, dhe vazhdoni ta stimuloni me dorë deri sa të arrijë orgazmën. Në variantin tjetër, mundeni me gishtin e madh përafërsisht 6 sekonda ta shtrëngoni fort pjesën e poshtme të kokës së penisit në mënyrë që kështu ta pengoni përkohësisht rrjedhjen kënaqësisë së tij!

5. A zgjerohet vagjina për shkak të seksit të tepërt?
Është krejtësisht e kundërta! Me seks të rregullt trajnohet muskulatura e komblikut, andaj lirisht përmbajuni programit tuaj të fituesit! Pos që zbukurohet dhe duket më e gjatë dhe krijon formë më të mirë, seksi forcon imunitetin!