“ASKUSH MË I MIRË SE ILIRI”/ Banorët diskutojnë për liderin e shtëpisë – AlpeGossip
“ASKUSH MË I MIRË SE ILIRI”/ Banorët diskutojnë për liderin e shtëpisë

“ASKUSH MË I MIRË SE ILIRI”/ Banorët diskutojnë për liderin e shtëpisë

Zgjedhja e liderit të shtëpisë është një pjesë shumë e rëndësishme e lojës.

Këtë vit, ndryshe nga edicionet e tjera, roli i tij është shumë i fuqishëm dhe vendimtar.

Diskutimet mbi liderin aktual dhe zgjedhjen e të ardhshmit sa vijnë dhe shtohen.

Iliri është lideri aktual i shtëpisë, por për disa nga banorët ai duhet të vazhdojë të jetë i tillë.

“Nuk ka lider më të mirë se sa Iliri, nuk mund të ketë. Edhe Monika por si Iliri nuk ka“,- tha Fifi teksa diskutonte me Monikën dhe Einxhel.