AVIONËT E KTHYER NË RESTORANTE/ Tërheqin një numër të madh vizitorësh (FOTO) - AlpeGossip
AVIONËT E KTHYER NË RESTORANTE/ Tërheqin një numër të madh vizitorësh (FOTO)

AVIONËT E KTHYER NË RESTORANTE/ Tërheqin një numër të madh vizitorësh (FOTO)

Nëse kujtoni avionin, me siguri mendja do ju shkoj tek eksperienca aspak e mirë me ushqimin.  Aq sa, çdo fluturim kthehet në makth kur mendohet për të.

 

 

Por, disa avionë janë kthyer në restorante të mirëfilltë duke ofruar një menu të larmishme. Ndonëse të vendosur në tokë dhe jo në aeroporte, këto restorante kanë tërhequr mjaft vizitorë.