LEXOJENI DHE ZINI MEND/ Gjithë të vërtetat që duhet të dinë djemtë për seksin oral – AlpeGossip
LEXOJENI DHE ZINI MEND/ Gjithë të vërtetat që duhet të dinë djemtë për seksin oral

LEXOJENI DHE ZINI MEND/ Gjithë të vërtetat që duhet të dinë djemtë për seksin oral

Keni dëgjuar kur thonë se të japësh është dhuratë më vete? Kjo, zë vend absolutisht në seksin oral. Seksi oral mund të jetë qejf si për dhënësin ashtu dhe për marrësin, aq më tepër nëse të dyja palët nuk ngurrojnë të eksperimentojmë. Sot e kemi me djemtë! Ajo ka gjithë kohës që përpiqet t’ju thotë diçka. Dëgjojeni dhe zini mend!

Ai duhet të paktën të të kthejë nderin

Nëse ju nuk doni është gjë tjetër, por reciprociteti është ajo gjëja më e mirë që mund të bëjmë. Është njësoj sikur dikush të vijë në shtëpinë tuaj dhe të mos i ofrosh asgjë për të pirë. Edhe nëse nuk i pihet do ta marrë, sepse nuk mund të tregohet i pasjellshëm. Respekti mbi të gjitha!

Ai duhet ta vlerësoj atë ti po fut në gojën tënde

Ti je aty ku je për hir të tij, jo tëndin. Kjo s’do të thotë se ti nuk po e shijon apo që ai duhet të ndihet fajtor. Jo! Por gjithsesi të paktën duhet t’i hedhë një sy orës sepse gjithçka ka limit dhe nofulla jote s’meriton të torturohet.

Duhet të bashkëpunojë me duart e tij dhe ti me të tuat gjithashtu!

Sa herë ka mundësi sigurisht!

A mund të mos i prekni më flokët?!

Kjo na shpërqendron sepse ju po na prishni flokët. Ok,është lajm i mirë që nuk ju ka zënë gjumi, por vendoseni atë dorë diku tjetër.

 Ai duhet të praktikojë seksin e mbrojtur

Nëse partnerja juaj do që ju të vendosni një kondom gjatë kësaj kohe, duhet ta bëni. Nuk negociohet për këtë!