“NJË JETË KEMI…”/ Melisa HABIT me përgjigjen nëse do të kryente marrëdhënie që në takim të parë – AlpeGossip
“NJË JETË KEMI…”/ Melisa HABIT me përgjigjen nëse do të kryente marrëdhënie që në takim të parë

“NJË JETË KEMI…”/ Melisa HABIT me përgjigjen nëse do të kryente marrëdhënie që në takim të parë

Nuk kishte si të mos mungonte një pyetje për marrëdhënien seksuale edhe në takimin e sotëm mes Elvisit dhe Melisës.

Gjatë takimit Elvisi e pyeti nëse do të kryente marrëdhënie seksuale në takimin e parë dhe vajza dha një përgjigje pozitive. Ajo tha se nëse do ta ndjente e do të ishte mirë me të do ta bënte pasi nuk mund të kufizonte emocionet e ndjenjat.

Biseda gjatë takimit të tyre:

Elvisi: Do ishe dakord për seks në takim t parë?

Melisa: Unë jam në mendimin që një jetë kemi, nëse mendohem mirë s‘them ky do të tallet me mua.

Elvisi: Do bëhemi romantik nga ky shiu.

Melisa: Po praaa.