BËHUNI GATI/ Këtë vjeshtë VIP-at janë fiksuar vetëm me një ngjyrë flokësh – AlpeGossip
BËHUNI GATI/ Këtë vjeshtë VIP-at janë fiksuar vetëm me një ngjyrë flokësh

BËHUNI GATI/ Këtë vjeshtë VIP-at janë fiksuar vetëm me një ngjyrë flokësh

Na duket ne apo të gjitha po fiksohen pas një ngjyre flokësh? Balayage në të gjitha nuancat e kafes! Mjafton të hapësh Instagram-in për të parë dhe do të shohësh këtë ngjyrë, në nuanca nga më të ndryshmet, por që përfundojnë tek natyralja.

1. Fillojmë me Beyonce-n! Pjesa përpara e flokëve vjen më e hapur, e ndërsa dendësia në ngjyrë kafe të ëmbël.

2. Jessica Alba gjithashtu qëndron në nuancat e natyrales!

3. Olvia Culpo ka zgjedhur ngjyrën perfekte për prerjen bob.

4.Bella Hadid gjithashtu!

6.A mund të frymëzoheni me flokët e Selena Gomez-it, për gjithë dimrin që na pret?