BLLOKOHEN POTHUAJSE NGA 2 METRA DËBORË/ Ja si arritën të shpëtojnë (VIDEO) – AlpeGossip
BLLOKOHEN POTHUAJSE NGA 2 METRA DËBORË/ Ja si arritën të shpëtojnë (VIDEO)

BLLOKOHEN POTHUAJSE NGA 2 METRA DËBORË/ Ja si arritën të shpëtojnë (VIDEO)

Dëborë e papritur në Zakopane, një qytet në Poloninë jugore.

Një rënie e papritur e borës në Zakopane, një qytet i vogël në Poloninë jugore, bllokoi disa ekspertë në stacionin e motit, të  cilët duheshin të shpiknin  një mënyrë alternative për braktisjen e strehimit të tyre.

Gjendeshin para derës me një mur me dëborë pothuajse dy metra: burrat krijuan një lloj rruge dhe u ngjitën në dëborë dhe vazhduan me ski e dëborës.