“ÇASTE TË NGROHTA”/ Dashurinë e nënës e dinë edhe kafshët (FOTO) – AlpeGossip
“ÇASTE TË NGROHTA”/ Dashurinë e nënës e dinë edhe kafshët (FOTO)

“ÇASTE TË NGROHTA”/ Dashurinë e nënës e dinë edhe kafshët (FOTO)

Nuk ka asgjë më të ngrohtë se përqafimi i nënës, dhe këtë nuk e dinë vetëm njerëzit.

Elefantët, për shembull, i mbajnë fëmijët pas vetes deri në moshën gjashtë vjeçare, por vazhdojnë të kujdesen edhe kur janë 16 vjeç.

Bota e gjitarëve është plot me çaste të ngrohta që kujtojnë dashurinë e nënës për të vegjlit, edhe te kafshët më të egra.