ÇFARË PO NDODH MES DY BANORËVE? Lorenci-Jorit: Vdes për ty, edhe pak do bie në dashuri – AlpeGossip
ÇFARË PO NDODH MES DY BANORËVE? Lorenci-Jorit: Vdes për ty, edhe pak do bie në dashuri

ÇFARË PO NDODH MES DY BANORËVE? Lorenci-Jorit: Vdes për ty, edhe pak do bie në dashuri

Vëllai i Madh i ka dhënë mbrëmë një mision sekret Lorencit. Ky i fundit duhet që të bëjë banorët të besojnë se ai është dashuruar me Jorin.

Gjatë një bisede mbrëmë, duket se Kristi dhe Gerti e kanë besuar këtë gjë, pasi këngëtari ka pasur deklarata mjaft të forta për modelen, duke u munduar që ta bëjë sa më të besueshme këtë gjë.

Pjesë nga biseda:

Jori: Këngëtar jo

Lorenci: E di sa familjar jam për Zotin. Jam super familjar, mos më shih me atë sy

Jori: Këngëtar jo

Gerti: Pse jo këngëtar?

Kristi: Nuk ka shans me Jorin, mos ja fut kot

Gerti: Pse nuk ka shans me Jorin? Alamet djali

Kristi: I shëmtuar nuk je

Jori: Nuk je i shëmtuar

Lorenci: I keq nuk jam, i përkushtuar jam, i pa bezdisshëm jam

Jori: Këngëtar nuk më pëlqen

Lorenci: Do bëj më shumë lek. Jam nga ata që nuk dal.

Jori: Do gjej një djalë me një punë normale

Lorenci: Unë e lej për ty direkt. Që të jem i drejtë, se do hyjë 1 prilli dhe do thonë po gënjen, kam vdekur për këtë vajzën pa hyrë këtu brenda. Kisha frikë me i nejt afër

Jori: Ça po ndodh? Je shumë garip

Lorenci: Më ke njohur veç këtu me kamera

Jori: Si më ke parë nga televizioni?

Lorenci: Si dritë, por je më e bukur live. Nuk i kam pasur qejf romancat në shtëpi, e prapë nuk jam pro. Prandaj i kam qëndruar larg se më jep një lloj dridhje. Do bie në dashuri edhe pak

Jori: Unë nuk bëra asnjë gjë

Lorenci: Ty të ka sjellë Zoti këtu, kaq ke për detyrë ti