“SI TA GËNJEJ KRISTIN?” Çfarë po planifikojnë Keisi e Lorenci, këngëtarja: S’do ua bëj të gjithëve… – AlpeGossip
“SI TA GËNJEJ KRISTIN?” Çfarë po planifikojnë Keisi e Lorenci, këngëtarja: S’do ua bëj të gjithëve…

“SI TA GËNJEJ KRISTIN?” Çfarë po planifikojnë Keisi e Lorenci, këngëtarja: S’do ua bëj të gjithëve…

Banorët “po e festojnë” sot 1 Prillin, të cilësuar si Ditën e gënjeshtrave. Keisi ka [yetur Lorencin se si mund ta gënjejë Kristin në mënyrë që ai ta besonte, dhe ky i fundit e ka këshilluar ti thotë “E dua akoma”.

Keisi: Si ta gënjej Kristin?

Lorenci: Të dua Akoma

Keisi: Po mo po, t’ju bëj qejfin juve, qejfin ta bëra ty, s’do ua bëj të gjithëve.

Lorenci: Ça më bone mu?

Keisi: Bie fjala…

Lorenci: Qejfin do ma bënte Jori p.sh.

Keisi: Ishalla po ta bën nesër për ndjenjat që ke për Jorin