Për “1 Qershor” Miriam Cani ka një mesazh të veçantë për prindërit: Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të jenë mirë… (FOTO) – AlpeGossip
Për “1 Qershor” Miriam Cani ka një mesazh të veçantë për prindërit: Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të jenë mirë… (FOTO)

Për “1 Qershor” Miriam Cani ka një mesazh të veçantë për prindërit: Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të jenë mirë… (FOTO)

Ajo e ka treguar gjithmonë se është një mama e përkushtuar , por sot për 1 Qershor, Miriam Cani ka një mesazh të veçantë për prindërit.

Këngëtarja e njohur ka postuar në Instagram një foto ku shkruan: “Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të jenë mirë, shpenzoni dy herë më shumë kohë me ta dhe gjysmën e atyre shumë parave që shpenzoni”.

Ndërkohë ajo dhe Alban Skënderaj janë prindër të një vajze, Amelisë, të cilës i kanë kushtuar sëfundmi edhe këngën “Dhurata”.