ÇFARË TË DUHET KËTË DIMËR? Vetëm një shall i madh, hidhini një sy kombinimeve – AlpeGossip
ÇFARË TË DUHET KËTË DIMËR? Vetëm një shall i madh, hidhini një sy kombinimeve

ÇFARË TË DUHET KËTË DIMËR? Vetëm një shall i madh, hidhini një sy kombinimeve

Asnjëherë mos e nënvlerëso fuqinë e një shalli të madh, i cili jo vetëm të mban super ngrohtë, por edhe i kombinon në mënyrë fantastike veshjet e tua.

Nëse po kërkon ide se si ta kombinosh, të sugjerojmë disa:

Me një xhaketë të shkurtër, super të ngrohtë

Ç’të duhet këtë dimër? Një shall i maaaadh

GIRLYVSCOTHINGSS/ VSCO

Me fustan të shkurtër dhe pallto të gjatë

Ç’të duhet këtë dimër? Një shall i maaaadh

@WEHEARTITAPP/ PINTEREST

Me një pulovër të trashë

Ç’të duhet këtë dimër? Një shall i maaaadh

CLOSETFULOFCLOTHES.COM

Me kostum 

Ç’të duhet këtë dimër? Një shall i maaaadh

@SAMANTHAHAMMACK/ PINTEREST

Me xhup

Ç’të duhet këtë dimër? Një shall i maaaadh

@POPSUGAR/ PINTEREST

Me pallto të shkurtër dhe të trashë

Ç’të duhet këtë dimër? Një shall i maaaadh

@XILAONOE/ PINTEREST

Me xhaketë klasike

Ç’të duhet këtë dimër? Një shall i maaaadh

@NETAPORTER/ PINTEREST

Me pallto të gjatë lëkure

Ç’të duhet këtë dimër? Një shall i maaaadh

@MAAYANYVE/ PINTEREST