DEKLARATAT E FUNDIT TË KLEDIT/ Konkurenti mes Arjolës dhe Beatrixit: Ndjehem e përdorur… – AlpeGossip
DEKLARATAT E FUNDIT TË KLEDIT/ Konkurenti mes Arjolës dhe Beatrixit: Ndjehem e përdorur…

DEKLARATAT E FUNDIT TË KLEDIT/ Konkurenti mes Arjolës dhe Beatrixit: Ndjehem e përdorur…

Pas deklaratave së fundmi lër Beatrixin dhe Arjolën, Kledi është vënë mes dy vajzave për të sqaruar situatën.

Vajzat nuk janë në dijeni për situatën dhe në sfond është vendosur klipi që i sqaron të gjitha.

Beatrixi shprehet se nuk ka dhënë shenja të gabuara dhe se e ka kuptuar pëlqimin e Kledit.
Gjithashtu Beatrixi u shpreh se ndjehet e përdorur pai ai nuk i tregoi për lidhjen jashtë shtëpisë.