DIMRI PO “TROKET”/ Këtë veshje duhe ta keni në dollap për t’u shfaqur si një DIVA në rrugët e Tiranës – AlpeGossip
DIMRI PO “TROKET”/ Këtë veshje duhe ta keni në dollap për t’u shfaqur si një DIVA në rrugët e Tiranës

DIMRI PO “TROKET”/ Këtë veshje duhe ta keni në dollap për t’u shfaqur si një DIVA në rrugët e Tiranës

Nuk e di për ju, ama kur vjen dimri, dridhem jo vetëm nga temperaturat e ulëta por edhe nga sikleti sesi do të kombinohem duke qëndruar plot stil. Dhe duket se kam gjetur zgjidhjen perfekte, pasi pavarësisht se çfarë mbaj veshur, kamuflohem me peliçen që zgjedh! Dhe voila, edhe përse mund të jem me pizhamet e gjumit, peliçe më shfaq si një diva të vërtetë në rrugët e Tiranës. E nëse jeni një adhuruese e mirë e peliçes (që duhet të jeni me patjetër), e dini mirë se ato janë të llojeve të ndryshme,  ku në të gjitha rastet shfaqesh një yll!

Nga “Harper’s Bazaar” jemi këshilluar për peliçet e këtij sezoni, që duhet t’i keni patjetër në dollap, natyrisht që ato që i përshtaten më shumë stilit tuaj.

Nga peliçet e gjata në ngjyrë të ëmbël, apo me printe kafshësh tek ato të shkurtat, këto janë peliçet që do të pushtojnë “Instagramin”:

DIMRI