DITARI I SEKSIT/ E keni provuar pozicionin “Lotus”? Nëse jo, çfarë po pret?! – AlpeGossip
DITARI I SEKSIT/ E keni provuar pozicionin “Lotus”? Nëse jo, çfarë po pret?!

DITARI I SEKSIT/ E keni provuar pozicionin “Lotus”? Nëse jo, çfarë po pret?!

Është gjithmonë mirë të nxehësh pak situatën në dhomën e gjumit dhe ky pozicion i ri po entuziazmon çiftet anembanë. Ekspertët e seksit janë shprehur se është momenti i duhur për të provuar pozicionin “Lotus” sepse mund të jetë “dashuria” më e re në dhomën e gjumit.

Sadie Allison, eksperte e seksit, tregon për “The Sun” se për ta realizuar këtë pozicion mashkulli duhet të qëndrojë u ulur me gjunët e kryqëzuara mbi krevat, teksa partnerja ulet mbi të.

Çifti duhet të qëndrojë përballë njëri-tjetrit në mënyrë që të kordinojnë së bashku edhe lëvizjet. Pra nuk është një pozicion i mërzitshëm, le ta quajmë si punë në grup.

 

Dhe po ta studioni me kujdes, femra është mbretëresha në këtë pozicion sepse është ajo që ka në kontroll situatën.

Dhe sikur të mos mjaftonte e gjitha kjo, duart e partnerit janë të lira të shëtisin në të gjithë trupin! Ne kaq po ju themi, të tjerat po ia lëmë fantazisë tuaj.