DITËLINDJET E 11 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 11 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO)

DITËLINDJET E 11 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga aktori…(FOTO)

Data shënon 11 gusht dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Astrologjikisht, probabilitetet e tipareve karakteristike të personaliteteve Luan të lindura më 11 Gusht përcaktohen nga ndikimi i fuqishëm i Diellit dhe Hënës. Derisa ish rregullat e grupit zodiakal në të cilin këta njerëz bien, kjo e fundit rregullon datën aktuale. I këndshëm dhe simpatik, individët e 11 gushtit kanë një përzierje unike imagjinash dhe praktike. Ata janë të shkëlqyeshëm në motivimin e njerëzve dhe planifikuesve efektivë. Nevoja për shoqërime të ngushta i bën të 11 gushtit lindjen mjaft miqësore dhe të dashur nga natyra. Ata gëlltitin mirë me të gjitha llojet e njerëzve dhe janë të shoqërueshëm dhe jeta e partive. Në frontin negativ, i lindur më 11 gusht mund të tregojë nervozizëm të paduruar dhe sjellje kokëfortë në situata të pafavorshme.

 

Chris Hemsworth ( Aktor)

Viola Davis (Aktore)

Alyson Stoner (Këngëtare)

Jacqueline Fernandez (Aktore)

Alireza Jahanbakhsh (Futbollist)

Patty Mills (Basketbollist)

Enrique Bunbury (Këngëtar)

Carolyn Murphy (Modele)

Iván Córdoba (Futbollist)

Jemima West (Aktore)