DITËLINDJET E 12 QERSHORIT/ Kush feston sot. Nga ADRIANA LIMA, e deri te… - AlpeGossip
DITËLINDJET E 12 QERSHORIT/ Kush feston sot. Nga ADRIANA LIMA, e deri te…

DITËLINDJET E 12 QERSHORIT/ Kush feston sot. Nga ADRIANA LIMA, e deri te…

Data shënon 12 qershor dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Dave Franco 33  vjeç (Aktor)

Frances O’Connor 51 vjeç (Aktore)

Rick Hoffman 48 vjeç  (Aktor)

Cody Horn 30 vjeç (Aktore)

Abbey Lee 31 vjeç (Aktor)

Jason Mewes  26 vjeç (Aktor)

Richard Ayoade 43 vjeç (Aktor)

Paula Marshall 42 vjeç (Aktor)

Adriana Lima 37 vjeç (Aktore)