DITËLINDJET E 26 QERSHORIT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën (FOTO) - AlpeGossip
DITËLINDJET E 26 QERSHORIT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën (FOTO)

DITËLINDJET E 26 QERSHORIT/ Kush lindi sot për tu KUJTUAR gjithë jetën (FOTO)

Data shënon 26 qershor dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

1. Ariana Grande


2. Aaron Jackson

3. Adrianna Costa

4. Agustín Orión

5. Aijia Grammer

6. Alex Harrouch

7. Ana Ularu

8. Ashley Galvan

9. Aubrey Plaza

/AlpeNews.al/