DITËLINDJET E 27 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA SALLY HAWKINS E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 27 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA SALLY HAWKINS E DERI TE…

DITËLINDJET E 27 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA SALLY HAWKINS E DERI TE…

Data shënon 27 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre

Sally Hawkins

Sally Hawkins 42 vjeçe (aktore)

Jenna Coleman

Jenna Coleman 32 vjeçe (aktore)

Ari Graynor

 Ari Graynor 35 vjeçe (aktore)

William Moseley

 William Moseley 31 vjeç (aktor)

Anna Chancellor

Anna Chancellor 53 vjeçe (aktore)

James Le Gros

James Le Gros 55 vjeç (aktor)

Francis Capra

Francis Capra 35 vjeç (aktor)

Kevin McNally

 Kevin McNally 62 vjeç (aktor)

Matt Reeves

 Matt Reeves 52 vjeç  (shkrimtar)
Ingrid Rogers

 Ingrid Rogers 50 vjeçe (aktore)