DITËLINDJET E 28 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA PENELOPE SANCHEZ E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 28 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA PENELOPE SANCHEZ E DERI TE…

DITËLINDJET E 28 PRILLIT/ KUSH FESTON SOT NGA PENELOPE SANCHEZ E DERI TE…

Data shënon 28 prill dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Penélope Sánchez 44 vjeç (Aktore)

Jessica Marie Alba 37 vjeç (Aktore)

Elisabeth Röhm 43 vjeç (Aktore)

Carolyn Jones (1930-1983)  (Aktore)

Ann-Margret 77 vjeç (Aktore)

Bridget Moynahan 46  vjeç (Aktore)

Mary McDonnell 67 vjeç (Aktore)

Harry Shum Jr 36  vjeç (Aktor)