DITËLINDJET E 4 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA WILL ARNETT E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 4 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA WILL ARNETT E DERI TE…

DITËLINDJET E 4 MAJ/ KUSH FESTON SOT NGA WILL ARNETT E DERI TE…

Data shënon 4 maj dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Will Arnett 48 vjeç (Aktor)

Audrey Hepburn (1929–1993)

Richard Jenkins 71 vjeç (Aktor)

Ashley Nicole Rickards 26  vjeç (Aktore)

Alexander Gould 24 vjeç (Aktore)

Óscar Jaenada 43  vjeç (Aktor)

Grace Phipps 26 vjeç (Aktore)

Emily Perkins 52 vjeç (Aktore)

Nicholas Hamilton 18 vjeç (Aktor)