JENI TË FIKSUAR PAS BUZËKUQIT TË KUQ? Ja nuancat më “IN” te sezonit (FOTO) – AlpeGossip
JENI TË FIKSUAR PAS BUZËKUQIT TË KUQ? Ja nuancat më “IN” te sezonit (FOTO)

JENI TË FIKSUAR PAS BUZËKUQIT TË KUQ? Ja nuancat më “IN” te sezonit (FOTO)

Këtu pohojmë të gjithë: Buzëkuqi i kuq nuk del kurrë nga moda dhe i shkon çdokujt. I shkon çdokujt për sa kohë është i kuq, se çdo tonalitet lëkure kërkon një nëntonalitet të caktuar të të kuqes.

Estela Ujka i di të dyja këto dhe ka grumbulluar një koleksion të këndshëm buzëkuqësh të kuq. Blogerja qe e gatshme ta ndajë të preferuarit e saj me ne. Më poshtë gjeni buzëkuqët e kuq që rekomandon Estela.

1. Fashion Legacy nga Mac Cosmetics

2. Mia nga Pinch of Colours

3. Velvet Ribbon nga Lisa Eldridge

4. Chanel

5. Kiss Me Cherie Matte Shaker Liquid Lipstick nga Lancome