DITËLINDJET E 5 TETORIT/ KUSH FESTON SOT? Nga reperi…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 5 TETORIT/ KUSH FESTON SOT? Nga reperi…(FOTO)

DITËLINDJET E 5 TETORIT/ KUSH FESTON SOT? Nga reperi…(FOTO)

Data shënon 5 tetor dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Astrologikisht, probabiliteti i personalitetit të individëve që ndajnë ditëlindjen e tyre më 5 tetor është përcaktuar nga planetet, Venusi dhe Merkuri. Venusi rregullon grupin zodiakal, ndërsa Merkuri rregullon datën aktuale në të cilën këta individë janë të lindur. Kështu, të dy përcaktojnë individualitetin e atyre që kanë lindur në këtë datë. Individët e 5 tetorit janë krijues, imagjinative dhe intelektuale. Ata ndajnë një marrëdhënie harmonike me të gjithë dhe kanë një aftësi për përhapjen e dashurisë, ngrohtësisë dhe vlerësimit. Megjithatë, 5 tetori i lindur ka këtë dëshirë të lindur për të qëndruar i zënë dhe i zënë me të gjithë. Për ta përmbushur këtë nevojë, ata kryesisht tentojnë të humbasin vetveten dhe qëllimin e tyre. Këta njerëz duhet të mësojnë të ngadalësojnë pak për të ringjallur veten dhe për të shmangur rraskapitjen e plotë të energjisë së tyre.

Kate Winslet (Aktore)

Guy Pearce (Aktor)

Bernie Mac (Aktor)

Jesse Eisenberg (Aktor)

Gerardo Ortiz (Këngëtar)

Nicola Roberts (Modele)

Scott Weinger (Aktor)

Cassandra Jean (Modele)

Andrew Fontenot (Reper)

Mercedes Lambre (Modele)