DITËLINDJET E 9 QERSHOR / KUSH FESTON SOT NGA JOHNNY DEPP, E DERI TE… – AlpeGossip
DITËLINDJET E 9 QERSHOR / KUSH FESTON SOT NGA JOHNNY DEPP, E DERI TE…

DITËLINDJET E 9 QERSHOR / KUSH FESTON SOT NGA JOHNNY DEPP, E DERI TE…

Data shënon 9 qershor dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre.

Johnny Depp 55 vjeç (Aktor)

Natalie Portman 37 vjeç (Aktore)

Mae Whitman 30 vjeç (Aktore)

Eddie Marsan 50  vjeç (Aktor)

Michael J. Fox 57 vjeç (Aktor)

Logan Browning 26 vjeç (Aktore)

Josh Hamilton 50 vjeç (Aktor)

Xolo Maridueña 17  vjeç (Aktor)

Aaron Sorkin 55   vjeç (Aktor)