DJ FLOW DHE BUTA/ Rreperi nga kosova flet për hitin më të ri “Anuloje”: Më pëlqejnë… – AlpeGossip
DJ FLOW DHE BUTA/ Rreperi nga kosova flet për hitin më të ri “Anuloje”: Më pëlqejnë…

DJ FLOW DHE BUTA/ Rreperi nga kosova flet për hitin më të ri “Anuloje”: Më pëlqejnë…

Buta ka qenë i ftuar bashkë Dj Flow për të promovuar këngën e re “Anuloje”. Dj Flow dhe Buta kanë ardhur së fundi me bashkëpunimin që po dëgjohet mjaft shumë.

Kënga dhe videoklipi ka të bëjë me femra, ndërsa ata janë pyetur se çfarë femra pëlqejnë më shumë.

Përgjigjen e Butës dhe Dj Flow për emisionin ‘SevenBizz’ me Meriton Mjekiqin, mund ta dëgjoni në videon më poshtë: