Djemtë e rinj i vijnë anës Zef Dedës. Një surprizë gjithë imagjinatë për gruan – AlpeGossip
Djemtë e rinj i vijnë anës Zef Dedës. Një surprizë gjithë imagjinatë për gruan

Djemtë e rinj i vijnë anës Zef Dedës. Një surprizë gjithë imagjinatë për gruan

Zef Deda është një ndër emrat më të dashur në listën e gjatë të artistëve tanë, mjeshtër i humorit dhe një nga personazhet më të admiruar të të gjithë brezave.

Ditën e të Dashuruarvë aktori, ka gjetur një mënyrë unike për të uruar bashkëshorten e tij.

Deda ka shkuar në punën e bashkëshortes, ne Postën Shqiptare të Shkodrës dhe i ka çuar për këtë Shën Valentin një trëndafil.

Rozi duket se nuk e ka pritur këtë gjë dhe është njerë e lumtur.