DO DUKENI TË MREKULLUESHME/ Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë janë thjesht “të adhurueshme” – AlpeGossip
DO DUKENI TË MREKULLUESHME/ Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë janë thjesht “të adhurueshme”

DO DUKENI TË MREKULLUESHME/ Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë janë thjesht “të adhurueshme”

Pranvera-vera 2022 është e gjitha për ngjyrat! Dhe ku ka më mirë, se ta nisim me ca buzëkuqë të këndshën, për t’i dhënë dritë dhe gjallëri fytyrës.

Lërëni për pak kohë në dollap atë buzëkuqin “nude” që përdorni çdo ditë dhe hidhini një sy këtyre ngjyrave:

#1

Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë

#2

Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë

#3

Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë

#4

Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë

#5

Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë

#6

Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë

#7

Ngjyrat me të cilat do lyeni buzët këtë pranverë

Burimi: Cosmopolitan