DO E ADHURONI! Ky është fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim – AlpeGossip
DO E ADHURONI! Ky është fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim

DO E ADHURONI! Ky është fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim

Bëni mirë të rregulloni garderobën dhe të nxirrni që aty fustanet xhins të së shkuarës! Nëse kishit një mendje për t’i hedhur apo dhuruar dikujt, mendojeni sërish. Trendi i ri na kthen pas në vitet ’70-të, veçanërisht tek fustanet e xhinsit!

Fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim

Fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim

Fustani klasik ka provuar për dekada me radhë që nuk njeh kohë dhe pavarësisht stilit apo prerjes së tij, është gjithmonë MUST!

Fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim

Fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim

Mund të jetë i shkurtër, fare minimalist apo me prerje të veçantë. Rëndësi ka të dini që pranverën që vjen do të shihni shumë, po shumë fustane xhinsi.

Fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim

Përpos faktit që dukeni elegante dhe sportive në të njëjtën kohë, me një fustan xhinsi s’ndihesh kurrë në siklet!

Fustani që do të shihni më shumë muajt në vazhdim

Temperaturat e ulëta nuk ju ndalojnë ta shtyni për më vonë një look të tillë, mjafton ta kombinoni siç duhet.

Burimi: Who What Wear