DO E ADHURONI/ Tani do të lyheni me metodën e syve-kotele – AlpeGossip
DO E ADHURONI/ Tani do të lyheni me metodën e syve-kotele

DO E ADHURONI/ Tani do të lyheni me metodën e syve-kotele

Sytë e lyera në formë maceje janë kthyer prej kohësh në teknikë klasike dhe shumë elegante make up-it. Tani, harrojini për pak sytë mace sepse në modë është “peneli koteleve”.

Tani do të lyheni me metodën e syve-kotele

Hijëzimet më të vogla dhe më të zbutura në pjesën e sipërme të syve e bëjnë grimin të duket më i pastër, s’kërkon shumë kohë për t’u bërë dhe mbi të gjitha, sytë duken shumë natyralë!

Tani do të lyheni me metodën e syve-kotele

 

Tani do të lyheni me metodën e syve-kotele

Teknika e syve kotele është e ngjashme me cat eye, por ndryshimi është tek fillimi i penelit. Për t’i bërë sytë kështu duhet ta filloni penelin nga qëndra e syve e deri në fund të pjesës së brendshme. Përpiquni të jetë sa më i hollë dhe jo shumë i dukshëm, në mënyrë që syri të dalë më i madh dhe look-u më i pastër.

Tani do të lyheni me metodën e syve-kotele

Burimi: Glamour