DO MARTOHENI SË SHPEJTI? 20 stilime për ju që keni flokë të shkurtër – AlpeGossip
DO MARTOHENI SË SHPEJTI? 20 stilime për ju që keni flokë të shkurtër

DO MARTOHENI SË SHPEJTI? 20 stilime për ju që keni flokë të shkurtër

Shumica e njerëzve mendojnë se flokët e gjata janë gjysma e bukurisë!

Jemi dakord plotësisht…nuk kemi asgjë kundër kësaj shprehjeje.

Mirëpo, ndodh rëndom që shumë femra presin sa flokët e tyre të zgjaten që ato të kurorëzojnë dashurinë në martesë me partnerin që kanë në krah.

Arsyeja? Ato mendojnë se nuk do arrijnë që t’i stilojnë bukur flokët nëse i kanë të shkurtra.

Epo me të drejtë sepse ende nuk kanë parë llojet e modeleve që gjenden në këtë artikull.

Për hir të së vërtetës janë aq fantastike, sa me shumë mundësi do i prisni flokët në ditën tuaj të dasmës dhe do i stiloni duke u inspiruar nga fotot e mëposhtme!