DO TË MREKULLOHENI/ Fotografia e parë e princit më të ri të familjes mbretërore – AlpeGossip
DO TË MREKULLOHENI/ Fotografia e parë e princit më të ri të familjes mbretërore

DO TË MREKULLOHENI/ Fotografia e parë e princit më të ri të familjes mbretërore

Princi Louis, është fëmija më i vogël në familjen mbretërore, djali i Dukës dhe Dukeshës në Kembrixh.
Louis lindi më 26 prill, dhe do të njihet me titullin ‘Shkëlqesia e tij Princi Louis i Kembrixhit’.

Kate Middleton dhe William, kanë publikuar së fundi edhe fotografinë e parë të djalit të tyre Louis.