DONI TË DUKENI E VESHUR SHTRENJTË? Ky është aksesori që nuk duhet të mungojë në këtë sezon – AlpeGossip
DONI TË DUKENI E VESHUR SHTRENJTË? Ky është aksesori që nuk duhet të mungojë në këtë sezon

DONI TË DUKENI E VESHUR SHTRENJTË? Ky është aksesori që nuk duhet të mungojë në këtë sezon

Këtë sezon, detajin e zinxhirit do ta shihni kudo. Të zmadhuara dhe të vendosura në këpucë, bizhuteri, fustane dhe xhinse, zinxhirët do t’ju shoqërojnë për ca muaj, prandaj sigurohuni të merrni më të mirën e tyre për një pamje që ju tregon IN dhe të veshur shtrenjtë!

“Bizhuteritë me zinxhir kanë qenë në qendër të vëmendjes për ca kohë, por këtë sezon, tendenca është edhe më e madhe dhe jo vetëm në mënyrë figurative”, shprehet  Tiffany Hsu, drejtoresha e blerjes së modës në MyTheresa.

– Këpucët

Nga këpucët e sheshta tek ato casual e ato të mbrëmjeve, detaji me zinxhir nuk do të mungojë:

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

BY FAR

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

PORTE & PAIRE

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

PORTE & PAIRE

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

TOPSHOP

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

JW ANDERSON

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

JW ANDERSON

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

GIVENCHY

– Çantat

Trend këtë vit janë kryesisht çantat e vogla, pak të fryra “pouch” dhe në përgjithësi çantat e vogla/mini. Sidoqoftë, zinxhiri nuk mungon në asnjë prej modeleve:

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

YUZEFI

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

YUZEFI

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

BOTTEGA VENETA

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

WEEKDAY

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

BOTTEGA VENETA

– Fustanet

Jo vetëm në stilet ekstravagante, por edhe në ato klasike dhe serioze, do të gjeni përsëri zinxhir:

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

BOTTEGA VENETA

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

ALEXANGER WANG

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

JW ANDERSON

– Bizhuteri

Sigurisht, i pranishëm do të jetë edhe si aksesor klasik, në vathë, byrzylyk dhe varëse:

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

BOTTEGA VENETA

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

SIMON MILLER

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

NASTY GAL

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

CHLOE

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

& OTHER STORIES

– Syze dielli

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet