DONI TË KENI NJË LIDHJE TË LUMTUR? Ja sa herë në javë duhet të takoheni me partnerin – AlpeGossip
DONI TË KENI NJË LIDHJE TË LUMTUR? Ja sa herë në javë duhet të takoheni me partnerin

DONI TË KENI NJË LIDHJE TË LUMTUR? Ja sa herë në javë duhet të takoheni me partnerin

Nëse mendonit se për të qënë të lumtur në lidhjen tuaj duhet të takoheni çdo ditë, e keni gabim.

Psikologët rekomandojnë se takimet dy herë në javë janë më se të mjaftueshme duke bërë kështu që lidhja juaj e dashurisë të jetë e lumtur por edhe më jetëgjatë.

Scott Carroll, psikiatër dhe autor i librit “Don’t Settle” zbulon se takimet e shpeshta shkaktojnë probleme dhe ankth duke sjellë kështu një marrëdhënie jo të shëndetshme.

Takimi me personin e zemrës dy herë në javë mund t’ju bëjë mirë pasi kështu mund të flisni për të rejat që kanë ndodhur në punë apo familje duke mos e bërë bisedën monotone nëse takoheni çdo ditë.