DROGË DHE ARMË/ Edhe ky reper qenka pjesë e mafias shqiptare ? E pranon ai vetë (VIDEO) - AlpeGossip
DROGË DHE ARMË/ Edhe ky reper qenka pjesë e mafias shqiptare ? E pranon ai vetë (VIDEO)

DROGË DHE ARMË/ Edhe ky reper qenka pjesë e mafias shqiptare ? E pranon ai vetë (VIDEO)

Mafia shqiptare është e njohur në botë edhe pse, jo të gjithë anëtarët e saj.

Por ja që njërin prej tyre e zbuluam, madje ai zbuloi veten. Stresi na tregon në këtë video të tijën sesi një faqe e cilëson si mafia shqiptare. “Kur mafia shqiptare bëhet e famshme në rrjete sociale”, shkruhet në faqe dhe në video shfaqet drogë dhe Stresi me armë në dorë. Përderisa ai vetë e publikon diçka të tillë dhe nuk e mohon, tregon se vazhdon të mbetet po ai ‘bad boy’ dhe kjo gjë i pëlqen.