DUHET TI BËNI/ ushtrime çudibërëse kundër rrudhave! – AlpeGossip
DUHET TI BËNI/  ushtrime çudibërëse kundër rrudhave!

DUHET TI BËNI/ ushtrime çudibërëse kundër rrudhave!

Duhet të dini se ushtrimet që mundësojnë masazhimin e lëkurës së fytyrës dhe shmangien e varjes së saj, kanë të njëjtin efekt ashtu si edhe ndërhyrjet kirurgjikale, madje shumë më natyral.

Niseni fillimisht rrugëtimin drejt ushtrimeve të fytyrës me 3 të tilla fare të thjeshta, por tepër efektive.

#1 FISHKËLLIMË

Përsëriteni ushtrimin 5 herë, me nga 10-15 sekonda për secilin set.

#2 Tërheqje

Veproni njësoj si më sipër.

#3 “Habitje”

20 herë në ditë është mëse e mjaftueshme.