DUHET TI DINI! Këto janë 10 tendencat e modës që nuk do të jenë më në vitin 2020 – AlpeGossip
DUHET TI DINI! Këto janë 10 tendencat e modës që nuk do të jenë më në vitin 2020

DUHET TI DINI! Këto janë 10 tendencat e modës që nuk do të jenë më në vitin 2020

Tendencat e vitit aktual dhe sezonit të ardhshëm përcaktohen nga stilistët kryesorë dhe shtëpitë e mëdha të modës.

Ata ndikojnë në veshjen që do të jetë e njohur duke përcaktuar tendencat.

Shfaqjet e modës marren 6 muaj para sezonit dhe nëse i kushtoni vëmendje koleksioneve nga lojtarët e mëdhenj në industrinë e modës si Celine, Prada, Louis Vuitton dhe Balenciaga, nuk ka asnjë rrezik që të blini rroba që nuk do të jenë nesër në modë.

Gjithashtu është e rëndësishme të mbani mend se moda moderne nuk është e shkruar në gur.

Ju mund të vishni pothuajse gjithçka që dëshironi dhe në vend që t’i përmbaheni tendencave të nivelit të lartë, mund të përpiqeni të gjeni stilin tuaj.

“Bright Side” ka kontrolluar koleksionet më të reja të stilistëve nga koleksionet pranverë-verë të vitit 2020 dhe ka ardhur në disa përfundime se cilat tendenca do të mbesin në vitin 2019.