DUHET T’I HARRONI/ Këto janë 7 mendime “idiote” që keni gjatë s*ksit – AlpeGossip
DUHET T’I HARRONI/ Këto janë 7 mendime “idiote” që keni gjatë s*ksit

DUHET T’I HARRONI/ Këto janë 7 mendime “idiote” që keni gjatë s*ksit

1. Si po duken vithet e tua nga ky këndi ëë?

Duket tamam, ekzaktësisht si një prapanicë.

2. Ngërçet kur gjërat situata bëhet e nxehtë.

Trupi ynë është mizor.

3. Mos po djerësini pak si shumë!

Epo, është seks! Nëse nuk po djersisni atëherë thjesht po rrini aty me një penis në një vaginë.

4. Pse po kalon kaq shumë kohë dhe ti ende nuk po kalon në orgazmë?

Dhe as nuk do kalosh nëse vazhdon ta mendosh këtë.

5. Po mirë, mos kam ndonjë fytyrë të çuditshme kur kaloj në orgazmë?

Lumturohuni që po e përjetoni në vend që të shqetësoheni.

6. Nëse frymëmarrja juaj është shumë e rëndë.

Me siguri partneri nuk e ka vënë re këtë për shkak të frymëmarrjes së tij të rëndë.

7. Kërcënimin e pafund të gazrave aksidentalë.

Uroni të mos ndodhë ose pranoni faktin që këto gjëra janë të natyrshme dhe qeshni për këtë.

Burimi: Cosmopolitan