DUHET T’I HIDHNI NJË SY GOCA! Me këto kostume lino, mund ta kaloni “rehat” gjithë verën! – AlpeGossip
DUHET T’I HIDHNI NJË SY GOCA! Me këto kostume lino, mund ta kaloni “rehat” gjithë verën!

DUHET T’I HIDHNI NJË SY GOCA! Me këto kostume lino, mund ta kaloni “rehat” gjithë verën!

Të zgjedhësh çfarë do të veshësh në mëngjes për në punë është sfidë më vete, por jo dhe aq nëse zbuloni ca mënyra për ta thjeshtësuar procesin.

Me këto kostume lino, mund ta kaloni *rehat* gjithë verën!

E kemi fjalën për lehtësinë dhe prakticitetin që të japin setet dypjesëshe, sidomos gjatë verës. Kostumet e linosë përshembull, janë gjëja më e freskët, stil, elegante dhe seksi në të njëjtën kohë që mund të vishni gjatë verës.

Me këto kostume lino, mund ta kaloni *rehat* gjithë verën!

Këmisha dhe pantallonat e shkurtra kostum s’kërkojnë fare kohë nga dita juaj dhe janë zgjedhje e sigurtë. Për më tepër, ju lejojnë t’i alternoni edhe me stile apo copëza të tjera veshjesh.

Me këto kostume lino, mund ta kaloni *rehat* gjithë verën!

Ngjyrat, dizajnin dhe prerjen e zgjidhni ju, por qëndroni tek neutralet nëse s’doni t’ju mërziten kurrë.

Me këto kostume lino, mund ta kaloni *rehat* gjithë verën!

Me këto kostume lino, mund ta kaloni *rehat* gjithë verën!

Me këto kostume lino, mund ta kaloni *rehat* gjithë verën!

Me këto kostume lino, mund ta kaloni *rehat* gjithë verën!

Burimi: Who What Wear