DYSHONI NËSE PO UA PËRGJOJNË TELEFONIN? Këto janë disa nga shenjat – AlpeGossip
DYSHONI NËSE PO UA PËRGJOJNË TELEFONIN? Këto janë disa nga shenjat

DYSHONI NËSE PO UA PËRGJOJNË TELEFONIN? Këto janë disa nga shenjat

Celularët, sidomos ata smart janë lehtësisht të përgjueshëm në ditët e sotme.

Me metodat ose pajisjet e duhura ju mund të bini pre e përgjimit. Për t’u siguruar,nëse telefoni juaj është duke u përgjuar, mësoni disa nga shenjat shenja që tregojnë se persona të tjerë përtej telefonit janë duke ju “spiunuar”.

-Bateria fillon të konsumohet më shpejt se zakonisht edhe në rastet kur është e re dhe e papërdorur shumë.

-Bateria e celularit nis të bjerë pa u përdorur.

Bateria e telefon përdoret në rastet e dërgimit të SMS-ve apo mesazheve zanore.

-Nëse celulari juaj nxehet edhe nëse nuk është duke u përdorur. Telefoni mund të jetë duke u shfrytëzuar pa njohurinë tuaj.

-Mesazhe të koduara.

Nëse merrni një mesazh në formë kodi me shifra dhe simbole në vend të valëve, ky mund të jetë tregues i transmemit të të dhënave tek një person i tretë.

-Dëgjoni zërat paralel kur jeni duke biseduar.

Jehonat mund të shkaktohen nga pengesat në transmetimin e të dhënave, sinjaleve ose zërit, por shkak mund të jetë edhe pajisja të cilën një person i tretë mund të jetë duke përdorur për të përgjuar celularin tuaj.