DYSHONI SE PO JU TRADHËTON?/ Me këshillat e këtij detektivi privat do ta kapni që në hapin e parë! – AlpeGossip
DYSHONI SE PO JU TRADHËTON?/  Me këshillat e këtij detektivi privat do ta kapni që në hapin e parë!

DYSHONI SE PO JU TRADHËTON?/ Me këshillat e këtij detektivi privat do ta kapni që në hapin e parë!

Nëse pas këtyre shenjave jeni brengosur që ekziston shansi që partneri juaj po ju tradhton, ekzistojnë 5 teste të cilat detektivi privat ua jep klientëve të vet me të cilat do të verifikoni që dyshimet e tyre janë të arsyeshme.

1. Testi i gjuhës së trupit

– Shkoni në vendin e tij të punës gjatë kohës së drekës dhe vështrojeni se si do të reagojë. A janë duke ngutur, provojnë që t’ju largojnë nga zyra? A sillen sikur nuk ndihen rehat apo janë të nervozuar.

2. Testi me telefon

– Kërkoni dikë nga familja apo ndonjë mik që ta thërrasë dhe pas pak minutash ju kërkon juve. Shkujdesur shëtisni nga lokali dhe lëshojeni receptorin. Tani mund të verifikoni porositë e tij, rrjetet shoqërore dhe emailat.

3. Lokacioni

– Hiqni nga interneti aplikacionin për përcjellje të celularit, si p.sh. “Family Locator”. Kur janë jashtë thërrisni dhe pyesni ku janë, pastaj verifikoni a keni zbuluar ju diçka, pastaj është e nevojshme të testoni atë, transmeton Telegrafi.

4. Testi për sëmundjet ngjitëse

Kur janë në WC dhe dëgjojnë që bërtisni se keni nevojë që t’ju ndihmojë diçka, duke shpresuar që kjo do t’i pengojnë dhe do të harrojnë të lëshojnë ujin nga kazani i WC-së. Pastaj dërgojeni urinën në verifikim në laborator.

5. Testi i aromës

– Nëse partneri juaj vjen vonë në shtëpi, ndërkaq ju mendoni që ju ka tradhtuar, hidhuni në përqafim dhe putheni. Nëse partneri juaj përpiqet që të tërhiqet nga përqafimi juaj, me siguri është fjala për ndjenjën e fajit, ndërkaq për ju ka ardhur çasti që seriozisht të merreni me shenjat që po ju tradhton.