E KA BURRIN 40 VITE MË TË VOGËL/ Flet gjyshja 83-vjeçare: Vazhdojmë te kemi një jetë aktive intime – AlpeGossip
E KA BURRIN 40 VITE MË TË VOGËL/ Flet gjyshja 83-vjeçare: Vazhdojmë te kemi një jetë aktive intime

E KA BURRIN 40 VITE MË TË VOGËL/ Flet gjyshja 83-vjeçare: Vazhdojmë te kemi një jetë aktive intime

Një çift të cilët kanë mes tyre 40 vite diferencë kanë treguar se dashuria e tyre vazhdon të lulëzojë pavarësisht hendekut të madh mes tyre.

44-vjeçari Simon Martin, u takua me bashkëshorten e tij aktuale, Edna, 83-vjeçare në një koncert në vitin 2003.

Dyshja thonë se kanë rënë në dashuri me njëri-tjetrin me shikim të parë.

Të martuar preh 14 vitesh, Simon dhe Edna thonë që përballen shpesh me paragjykime për shkak të diferencës që kanë në moshë.

Duke vënë në pah që ata vazhdojnë të jenë të dashuruar me njëri-tjetrin Ednatregon se ata vazhdojnë të kenë një jetë seksuale aktive.

Ajo tregon:

Vazhdojmë të kemi intimitet në dhomë, po aq sa çdo çift i dashuruar.