E KENI MENDUAR GABIM/ Këtë veshje duhet ta ketë çdo femër nga 20 deri në 80 vjeç – AlpeGossip
E KENI MENDUAR GABIM/ Këtë veshje duhet ta ketë çdo femër nga 20 deri në 80 vjeç

E KENI MENDUAR GABIM/ Këtë veshje duhet ta ketë çdo femër nga 20 deri në 80 vjeç

Nëse keni përshtypjen se të gjitha xhinset e ngushta duhet të shkatërrohen në momentin, që kaloni në të 30-tat, atëherë e keni gabim.

Ndërsa mund të duket se nuk mund të ngopeni me to kur jeni të 20-tat, por mund të bëni të njëjtën gjë si të famshmet që janë në të 30-tat ose në të 70-tat.

Në fakt ka shumë mënyra interesante që ato i veshin xhinset e ngushta, duke i dhënë gardërobës klasike një element kryesor të sofistikuar dhe të rafinuar.

Shikoni disa ide se si t’i kombinoni në mosha të ndryshme: