E KENI PARË? Të mos veshësh pantallona është trend, këto vajza të famshme e kanë ‘shpikur’ – AlpeGossip
E KENI PARË? Të mos veshësh pantallona është trend, këto vajza të famshme e kanë ‘shpikur’

E KENI PARË? Të mos veshësh pantallona është trend, këto vajza të famshme e kanë ‘shpikur’

Pantallonat, madje edhe ato xhins, më komodet, mund të jenë të bezdisshme ndonjëherë. Prandaj, e kuptojmë nevojën e vajzave që të mos i mbajnë veshur. Nuk e dimë nëse e keni vënë re edhe ju, por vajzat e famshme shpesh dalin pa pantallona. Ato nuk e privojnë veten dhe madje duken trendy. Të dalurit pa pantallona nuk ndodh vetëm në rrugë ose në jetën e përditshme të vipave.

Ato edhe në tapetin e kuq kanë guxuar për të sjellë tendencën ndryshe “pa pantallona”, me bluzë dhe altete. Nëse edhe ju jeni në grupin e këtyre vajzave që guxojnë të dalin nga shtëpia pa pantallona, duhet t’i shihni mënyrat se si duhet t’i kombinoni ato. Mund t’ju duken interesante dhe aspak vulgare: